De nieuwe showroom van Strating Caravans met caravans en de nieuwste LMC-campers. (eigen foto)
De nieuwe showroom van Strating Caravans met caravans en de nieuwste LMC-campers. (eigen foto)

Strating Zuidbroek: naast caravans nu ook LMC-campers

Algemeen

ZUIDBROEK – Strating Caravans in Zuidbroek is flink uitgebreid. Er werd verhuisd op Bedrijvenpark de Gouden Driehoek naar Weg der Vereinigde Naties 5, en ook werd het assortiment flink uitgebreid met onder andere LMC campers, een merk dat bijzonder goed bekend staat met campers in diverse uitvoeringen.

Strating Caravans is op De Gouden Driehoek in Zuidbroek gevestigd sinds 2001. Het bedrijf bestaat in juni 20 jaar en heeft nu alles onder één dak met het betrekken van het naastgelegen pand, dat eerder door Strating werd verhuurd aan een bedrijf dat onder andere kunststof kozijnen leverde. Dat betekent een gloednieuwe showroom met een oppervlakte van 700 vierkante meter met nieuwe ledverlichting, nieuwe vloerbedekking en vloerverwarming, zodat mensen die in de wintermaanden komen kijken naar een camper of caravan in een gezellige warme showroom rustig kunnen rondkijken.

Het assortiment bestaat onder andere uit de caravanmerken Hobby, Bürstner en LMC en nu dus ook campers van het merk LMC. ,,De vraag naar campers stijgt’’, aldus eigenaar Michael Strating. ,,Door de coronamaatregelen kunnen mensen niet meer die vliegvakanties maken die ze willen, en de praktijk leert dat er dan verrassend vaak wordt gekozen voor de caravan of camper en een vakantie in eigen land.” Ondanks de grote vraag naar gebruikte caravans blijft Strating Caravans in staat om een mooie voorraad gebruikte caravans aan te bieden. De locatie in Zuidbroek, op een zichtlocatie langs de A7, waarbij ook klanten uit Duitsland het bedrijf goed weten te vinden, wordt dan ook als ideaal ervaren. 

Strating hoopt dat de coronamaatregelen over niet al te lange tijd kunnen worden versoepeld, zodat later dit jaar weer een presentatieweek van campers en caravans kan worden georganiseerd.