Grote drukte tijdens een eerdere PitStop-actie van TinQ elders in Nederland. (eigen foto)
Grote drukte tijdens een eerdere PitStop-actie van TinQ elders in Nederland. (eigen foto)

Goedkoop tanken bij TinQ in Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - TinQ, de grootste keten van onbemande tankstations, transformeert op zondag 25 februari voor heel even tot heuse pitstraat tijdens de TinQ PitStop-actie bij hun tankstation in Stadskanaal.

Voor de PitStop-actie zijn twaalf TinQ-locaties geselecteerd, waar 33 minuten lang een unieke literprijs van 1,33 euro geldt voor alle brandstoffen. De locaties die deelnemen zullen elkaar op deze actiedag opvolgen. Het exacte tijdstip waarop mensen zo goedkoop kunnen tanken, wordt 30 minuten van tevoren bekend gemaakt via de TinQ4U-app. Daarmee krijgt elke automobilist een eerlijke kans om deel te nemen. Omdat er grote belangstelling wordt verwacht, zal het TinQ PitStopteam paraat staan om te zorgen dat zoveel mogelijk automobilisten kunnen profiteren van de lage literprijzen. Verkeersregelaars leiden de stroom auto’s in goede banen, terwijl het promoteam de ‘PitStop vibe’ zal begeleiden door te assisteren waar mogelijk. 

Tractoren en vrachtwagens zijn uitgesloten van de actie en ook jerrycans mogen niet gevuld worden. Het aanwezige team zal hier nauw op toezien. Alle twaalf locaties die deelnemen worden zaterdag 24 februari om 19.00 uur bekend gemaakt via de TinQ4U-app. Deze locaties zijn verspreid door het hele land.