Vanaf vandaag kunnen bezoekers weer terecht op de Caravanshow bij Strating Caravans in Zuidbroek. (eigen foto)
Vanaf vandaag kunnen bezoekers weer terecht op de Caravanshow bij Strating Caravans in Zuidbroek. (eigen foto)

Volop keus tijdens Caravanshow bij Strating Caravans in Zuidbroek

Algemeen

ZUIDBROEK - Veel mensen zijn momenteel al bezig met het maken van vakantieplannen voor de zomer. Velen van hen gaan er met de caravan of camper op uit.

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe caravan kunnen van 25 januari tot en met 5 februari terecht op de Caravanshow bij Strating Caravans in Zuidbroek. Tijdens de jaarlijkse huisshow worden tal van nieuwe modellen en uitvoeringen gepresenteerd. ,,Vanwege corona hebben we de show een paar jaar niet kunnen houden, dus we zijn blij dat het nu weer allemaal kan. Dit jaar presenteren we zo’n vijftig nieuwe caravans’’, vertelt eigenaar Michael Strating.

Bezoekers zijn tot en met 5 februari dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur welkom om op hun gemak rond te kijken en zich te laten informeren over alle modellen. ,,We zijn dealer van de merken LMC, Hobby en Bürstner, dus er is volop keus.’’ Klanten die tijdens de Caravanshow een nieuwe caravan of camper aanschaffen, krijgen een kampeermeubelset (1 tafel en 4 stoelen) van het merk Isabella cadeau. ,,Daar moet wel bij gezegd worden dat we momenteel geen campers van LMC op voorraad hebben vanwege leveringsproblemen.’’ Om het bezoek aan de Caravanshow extra aangenaam te maken staat een hapje (gehaktballen en snert) en een drankje klaar.

Strating Caravans is al ruim twintig jaar het toonaangevende caravanbedrijf in de provincie Groningen en is gevestigd aan de Weg der Verenigde Naties 5 in Zuidbroek. Meer informatie is te vinden op www.strating-caravans.nl.