Afbeelding

Belastingspreekuren in bibliotheken Borger-Odoorn

Algemeen

BORGER-ODOORN - Bijna iedereen moet voor 1 mei belastingaangifte doen, maar dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. 

De bibliotheek helpt daarom mensen op weg door belastingspreekuren te organiseren waar mensen gebruik kunnen maken van een computer en printer. Op woensdag 3 en donderdag 4 april kan men van 18.00 tot 20.30 uur terecht in de Bibliotheek Borger, op woensdag 10 april van 18.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Odoorn en op donderdag 11 april van 13.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Nieuw Buinen. Dit gaat uitsluitend op afspraak, aanmelden hiervoor kan via www.bibliotheekborger.nl.

Gratis cursussen
De belastingaangifte gebeurt tegenwoordig digitaal en de bibliotheek biedt gratis cursussen voor wie dit lastig vindt. Wie nog (bijna) nooit met een computer gewerkt heeft, kan dit leren bij de basiscursus Klik & Tik. En wie graag wil leren hoe je met DigiD werkt, is er de cursus Aan de slag met je DigiD. Voor vragen over het werken met een tablet, e-reader of smartphone kunnen klanten terecht bij het Digitaal Spreekuur. 

Voor informatie over de cursussen kunnen belangstellenden langskomen in de bibliotheek of kijken op de website. Iedereen is welkom, men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.